Все още предимно слънчево и в петък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще са между 5° и 11°, а максималните - между 19° и 24°, по Черноморието - от 18° до 20°.

Ще бъде предимно слънчево. До обяд на места в Горнотракийската низина и източната половина на страната ще има мъгли, а по-късно през деня от северозапад ще се увеличава високата облачност. Ще духа до умерен, в Източна България и северно от планините, временно силен вятър от юг-югоизток.

В планините ще е слънчево, след обяд от северозапад ще се увеличава високата облачност. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 9°.

В събота облачността ще продължи да се увеличава и вечерта и през нощта срещу неделя от югозапад ще завали дъжд. В неделя на места в югозападната половина от страната ще има валежи, с повишена вероятност в Рило-Родопската област да са значителни по количество. Вятърът ще е от югоизток, умерен, в отделни райони в Източна България - до силен. Минималните температури ще се задържат сравнително високи, но дневните ще се понижат, повече в Западна България. В понеделник и вторник вероятността за валежи намалява.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад