Йордан Терзийски, ПП: Вчера победи гражданското общество, което не иска да го управлява мафията

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Протестът пред Народното събрание беше спонтанен акт на хора, които се бяха организирали чрез социалните мрежи. Те дойдоха да изразят подкрепа Никола Минчев и да покажат, че тази безпринципна коалиция между партиите и корпорациите, които се опитват да свалят правителството, е неприемлива за България. Това каза в студиото на “Денят започва” Йордан Терзийски – депутат от ПГ на “Продължаваме Промяната”, по повод протестите пред Народното събрание след отстраняването на Никола Минчев от председателския пост на Народното събрание.

"Ако това ново мнозинство продължи да потъпква демокрацията, хората увериха, че няма да спрат дотук и ще продължават да се борят за бъдещето на децата си в България", допълни той.

Според него е очевидно, че новата коалиция има свой дневен ред и ще се опитат да наложат свой председател на Народното събрание. ГЕРБ, “Има такъв народ”, ДПС и "Възраждане" бързат, защото не искат немските митничари да влязат на "Капитан Андреево" и така да излязат наяве всички схеми там, предположи Терзийски.

 

Какво още каза той вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад