За пътя до бронзовите медали в Токио - Тайбе Юсеин и Евелина Николова

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ден след като се завърнаха в родината, в студиото на "Денят започва" са бронзовите медалистки в борбата на ЛОИ в Токио Евелина Николова, Тайбе Юсеин и старши-треньорът на националния отбор Петър Касабов.

 

"Има нотка на съжаление че не стигнах до титлата, но избирам да се радвам на този успех", каза в студиото Евелина Николова.


"Пътят е труден, тук се вижда медала и победата, но колко сме се мъчили в залата само ние си знаем", допълни другата бронзова медалистка от Токио Тайбе Юсеин.

 

"За мен пътят е много трънлив, 15 години труд съм полагала, имало е травми, емоционални разклащания, но за това са треньорите до нас, за да намерят правилния начин да ни вдигнат и да продължим да се борим за целта си", допълни Евелина Николова.

"За мен беше по-добре че нямаше публика, защото спокойно можех да диктувам какво трябва да се направи по време на самата схватка. Радвам се, че те успяха да си извоюват медалите, които заслужаваха", сподели наставникът Петър Касабов.

"Спортът изгражда хората като личности, учи ни да не се отказваме въпреки всички трудности и да постигаме целите си, без значение дали са в спорта или в други начинания от живота", каза още Евелина.

"Когато се мъчим, когато ни е трудно, но за щастие има човек до нас, който ни побутва и ни насочва към правилния път", допълни Тайбе Юсеин.

 

Какво казаха още бронзовите медалистки в студиото и техният треньор Петър Касабов, вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад