Жители на Червена вода са недоволни от неуредиците около ремонта на пътя Русе-Кубрат

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Жители на русенското село Червена вода са недоволни от неуредиците по време на ремонта на пътя Русе-Кубрат, който минава през селото. Достъпът им до търговските обекти е ограничен, а денем и нощем са принудени да преминават през дълбоки изкопи, които не са обезопасени.

Милена Славова е собственичка на магазин в селото. Казва, че от месеци тя и нейните съседи са принудени да търпят прах, пепел и мръсотия. Отначало проявявали разбиране, но сега в разгара на жегите-ситуацията рязко се влошила.

За хората в селото, в което в момента живеят близо 2 000 души, има един основен и важен въпрос - докога ще трае този ремонт?

Според координатора на обекта от фирмата-изпълнител Асен Тодоров, ремонтът в Червена вода се е забавил, защото са се засекли дейностите на два проекта - строителството на пътя за Кубрат и подмяна на канализационна мрежа на ВиК –Русе.

Строителите са запознати с недоволството на жителите на Червена вода, казват, че вече са започнали да асфалтират и се надяват да приключат до края на месеца.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад