Задържаха агресивен мъж, който нападна шофьор на градския транспорт във Варна

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Случката се е разиграла в един от крайните квартали на града в тъмната част на денонощието. Извършителят вече е задържан. 

"Нашият служител е бил на медицински преглед още същата вечер, бил е при личния си лекар на следващия ден. Има порезни рани на главата, в момента е на домашно лечение", каза в "Денят започва" Николай Антонов - директор на “Градски транспорт” ЕАД - Варна.

В автобуса има камери и записите са предадени на органите на реда, което е помогнало по-бързо да се реши случая. В миналото е имало подобни случаи, но това не е тендеция и не е практика, добави Антонов.

"Беше подаден сигнал и колегите са се отзовали светкавично. След бързи издирвателни действия на полицията, човекът е бил установен и този 39-годишен мъж с изключително богато криминално досие по-късно е бил задържан за срок от 24 часа", обясни Светла Златева - говорител на ОД на МВР–Варна.

Образувано е досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, за което законът предвижда зо три години лишаване от свобода, добави тя.

Още подробности вижте във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад