Антикорупция в действие - говори Данаил Кирилов

В "Денят започва" ще видите:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Аз не мисля, че ще има промени по същество, тъй като в този вид, в тази конструкция, в тази структура този законопроект работата му започна още през ноември месец миналата година, каза в студиото на "Денят започва" Данаил Кирилов, депутат от ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по правни въпроси.

През декември месец заявихме нашата воля да бъде обсъден макар накрая на легислатурата на 43-тото народно събрание в правна комисия в пленарна зала. Тогава уви бяхме бламирани, но нашата концепция беше представена в тогавашната работна група, която беше към комисията по правни въпроси, продължи той.

Кририлов обясни, че закопроектът, който бе приет вчера, е разработен на тази база, но "изпълнявайки и следвайки пълната законодателна процедура като в Министерство на правосъдието бе създадена работна група, в която участваха всички институции, които имат отношение към темата, имат компетенция в тази връзка". Те дадоха становище и по настоящем ние обсъждаме всъщност този законопроект, каза депутатът.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад