Българският футбол - цели и перспективи. Коментар на Лъчезар Танев, футболен мениджър

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

След победата ни над Холандия шансовете ни да се класираме за бараж не са само теоретични, но ще е много трудно, защото в групата имаме още Франция и Швеция, каза футболният мениджър Лъчезар Танев - гост в специалното издание на сутрешния блок в деня на парламентарния вот - "Денят на изборите започва". Според него обаче подобна победа преди деня на изборите "повдига националното самочувствие". "Ние сме малка нация, която има нужди от успехи било в спорта, в културата, и една такава победа влияе доста положително", добави Танев.

Той подчерта, че много добре се представят и юношите ни 19 години на квалификационния турнир във Франция. "Имаме големи шансове, ако утре победим Босна, да се класираме за финалите в Грузия", уточни футболният мениджър и допълни: "Така че се случват и хубави неща в нашия футбол."

Какво се случва в националния ни отбор и какви тенденции се очертават с победата на България над Холандия с 2:0? Какви са целите пред българския футбол? Възможно ли е български футболисти да играят в грандове?

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад