Една година Доналд Тръмп в Белия дом

Темите в предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Не липсват и заявки от желаещи да се включат в битката за президентското кресло. Такива се чуха на церемонията по връчването на кинонаградите "Златен глобус" в емоционалната реч на Опра Уинфри, а кечистът и актьор Дуейн Джонсън - Скалата последва примера ѝ. В поредицата от декларирани намерения се включи и самият Тръмп, който заяви, че ще участва в президентските изборите през 2020-а.

Защо звезди от шоубизнеса пожелаха да се кандидатират за президент на САЩ? Каква е равносметката от първата година на Доналд Тръмп в Белия дом? В "Денят започва" гостува програмният директор на "Дарик радио" - журналистът Константин Вълков.

Според "Вашингтон пост" Тръмп средно изрича между 5 и 8 лъжи дневно през цялата тази година. Но тук трябва да се напаснат две неща. Първо - едно мащабно проучване сред тези, които са го подкрепили на изборите, показва, че ни най-малко не е намаляла тази подкрепа, дори обратното - засилва се, отбеляза Вълков.

По думите му второто обстоятелство, на което трябва да се обърне внимание, е тезата на Демократическата партия от последните избори, че тази партия винаги излъчна много добре подготвени кандидати. Ако Опра Уинфри се кандидатира, тя ще бъде кандидат на демократите, но без опит и добра подготовка, добави журналистът.


Вижте във видеото целия коментар на Константин Вълков.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад