Хроника от света

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Неизвестни стреляха по певеца Крис Браун в нощен клуб в Лос Анджелис по време на парти за музикалните награди на MTV. Браун се размина невредим, но други трима от компанията му бяха ранени. Сред простреляните е и музикалният продуцент Сюдж Найт, който по ирония на съдбата участва и в престрелката през 96-та година, при която загина рапърът Тупак. Ранените са настанени в болница, един от тях е в критично състояние.

Убиецът на Джон Ленън - Марк Дейвид Чапман остава в затвора. Нюйоркски съд отхвърли осмата му поредна молба за предсрочно освобождаване. Чапман застреля легендарният фронтмен на "Бийтълс" пред дома му на 8-ми декември 1980-та година, след което направи пълни самопризнания и до ден днешен е в затвора. Междувременно вдовицата на Джон Ленън - Йоко Оно яростно се противопоставя на всички опити за освобождаването на Чапман. Тя напомни, че времето не може да излекува болката от смъртта на съпруга й.

Съдът отказва да пусне Чапман на свобода с мотива, че има вероятност той отново да наруши закона, както и че неговото освобождаване е несъвместимо с общественото благо.

Британската музикална легенда Клиф Ричард е разпитан от полицията по обвинение за сексуално насилие над малолетен. Срещу 73-годишният музикант е подаден сигнал, че през 80-те години на миналия век е блудствал с малолетно момче. Ричард се е явил доброволно на разпита и засега срещу него няма издадена заповед за арест. По-рано този месец домът на певеца беше обискиран.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад