Интересните истории на 2013 - историята на регулировчика Коста

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В следващите няколко дни до Нова година от "Денят започва" продължаваме да ви припомняме за различни и интересни хора и истории, за които разказахме в нашето предаване. Сега ще ви срещнем отново с Коста Кръстев – „регулировчикът“ от 5-те кьошета, когото социалните мрежи превърнаха в герой само за ден.

"Изобщо не знаех, че някой ме е постнал, същата вечер снимката беше със 7 хил. споделяния и не знам си колко хиляди харесвания, а не съм искал изобщо да ставам медийна атракция", споделя Коста Кръстев.

На 16 септември той влезе в ролята на регулировчик на кръстовището на 5-те кьошета. Светофарите не работеха, а трафикът заради първия учебен ден и дъждовното време, беше натоварен. Коста проявява самоинициатива и почти час регулира движението, докато дойде екип на КАТ.

И така снимките и клиповете с регулировчика Коста обиколиха социалните мрежи за часове и той стана герой не само в интернет, но и в новинарските емисии и телевизионните предавания.

Коста казва, че тази история, разказана многократно в медиите, е най-хубавото нещо за него през годината. За догодина си пожелава: "най-вече здраве да има, любов и парите са на последно място, парите не са ми цел, а средство с което преживяваш. И най-вече си пожелавам догодина да си имам едно малко детенце", добави Коста.

Автор: Надя Томова

Цялото предаване можете да видите ТУК.