Лиляна Павлова: Всички министерства са раздали бонуси

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Цялото правителство и всички министерства тази година са си раздали бонуси за добре свършена работа, категорично заяви в "Денят започва в неделя" Лиляна Павлова, депутат от ГЕРБ. Тя твърди, че знае това от лична информация, но и така е по закон - 4 пъти в годината се раздава допълнителното стимулиране върху заплатата на държавните служители. Добре ще бъде, ако в министерствата са си свършили работата обаче, коментира още бившият вицепремиер.

Заложените с 1,4 млрд. лева повече от миналата година приходи в бюджет 2014, са нереалистични. Павлова попита как на практика ще се изпълни това, след като по-малкият минал бюджет също не бе изпълнен и се наложи неговото актуализиране. Тя изрази увереност, че и новият бюджет ще се наложи да бъде актуализиран.

В исканата оставка на Мая Манолова като заместник-председател на Парламента няма нищо лично, уточни Лиляна Павлова. Според ГЕРБ ръководството на Народното събрание тенденциозно отнема думата на депутати от ГЕРБ, нарочно се пропускат искания на думата от дясната страна на залата, дори грубо се отказва даването на право на изказване и т.н.

Цялото правителство и всички министерства тази година са си раздали бонуси за добре свършена работа, категорично заяви в "Денят започва в неделя" Лиляна Павлова, депутат от ГЕРБ. Тя твърди, че знае това от лична информация, но и на базата на нормативната уредба, така е по закон. Добре ще бъде, ако в министерствата са си свършили работата обаче, коментира още бившият вицепремиер.

Цялото предаване можете да видите ТУК.