Мария Капон: Протестите може би победиха, но правителството падна благодарение на ДПС

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Коалиция "Десните", в която влизат "Синьо единство", Български демократичен форум, ЕНП, има гражданска квота, представлявана от Илко Семерджиев, Деница Сачева, Юлиан Войнов и Бойко Станкушев, обяви в „Денят започва“ Мария Капон, председател на ЕНП.

Колкото повече десни хора застанат начело на листите, толкова по-добре за България, каза тя, като уточни, че те са алтернатива на всички симпатизанти, които искат безкомпромисна десница. „Ние сме тези, които не смятаме, че в България ГЕРБ и БСП са единствената алтернатива за следващите избори с техните патерици“, заяви Капон.

Протестите може би победиха, но всъщност правителството падна благодарение на ДПС, каза още тя. Задкулисието и договорките, които идват за следващите избори, те се виждат отсега и ако ние се самозаблуждаваме, че протестът отвън успя да свали това правителство, аз смятам, че това не е съвсем вярно, добави председателят на ЕНП.

Ние сме отворени към партиите от Реформаторския блок като ДСБ, СДС, БЗНС, каза тя, разграничавайки се от Движение България на гражданите. Тя е убедена, че манталитетът на политиката на БСП и ГЕРБ е еднакъв.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад