н3Dеля х3 - 12 януари 2014

Предаване: н3Dеля X3, 12.01.2014

н3Dеля х3 - 12 януари 2014
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Темите в предаването:

Промените в Наказателния кодекс – дискусия в студиото на Н3Dеля X3 с Андрей Захариев с Борянка Аврамова, адвокат, Мирела Веселинова от списание „Правен свят”, Боян Атанасов, Александър Кашъмов, адвокат. Дискусия за отвореното писмо като форма на общуване - гости проф. Александър Кьосев, доц. д-р Боян Знеполски, Райко Байчев.

Във втората част на предаването Мария Силвестър ни срещна с прима балерината Маша Илиева за ролята й на Мадам Ортанс в "Зорба гъркът". Представи ни и музикалния проект „Белонога” с Гергана Димитрова и Алекс Нушев. Как се живее в юрта – ни разказа Марин Станев. А Мартин Попов и Георги Пенков – ни разказаха за купона за 15-годишнината на H.M.S.U.

Как фондовете за стартиращи компании промениха бизнес средата в България – разговор на Боян Бенев с инвеститорите Любен Белов, Даниел Томов и Максим Гурвиц. Чухме мнението и на младите предприемачи – Георги Къдрев, Александра Николова и Николай Андонов. Бенев ни срещна и с Дарин Маджаров, който ни разказа за новия проект за онлайн обучение Ucha.se.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад