н3Dеля х3 - 23 март 2014

Предаване: н3Dеля X3, 23.03.2014

н3Dеля х3 - 23 март 2014
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В това издание на предаването водещият Андрей Захариев ще дискутира една важна тема – насилието над жени в България. Актуалност на темата дава международното движение "Един милиард се изправят за справедливост". Това е глобална кампания, която призовава към край на насилието, справедливост и равноправие на половете.

За най-новата продукция на БНТ1 - "55 години от вашия живот", ще говорят лицата на формата - водещите Анна Ангелова, Драгомир Драганов и композиторът Красимир Гюлмезов. Предаването е посветено на 55-та годишнина на Обществената медия.

Колко труден е пътят до олимпийския връх разказва шампионката Румяна Нейкова. Водещата Люба Пашова ще разговоря с нея за тежестта на ордена "Стара планина", както и за нейния клуб по гребане за инвалиди. Заедно с Румяна Нейкова, в студиото ще бъде и нейният треньор, съпруг и бивш спортен министър - Свилен Нейков.

Кадифеният глас на българската музика – Белослава, ще представи видеото към новата си песен "Няма". Отново на музикална вълна, Люба Пашова ще влезе в ритъма на тангото с чудния флирт милонга в изпълнение на  Чонгор Кичи и Ралука Теодор.

Водещият Боян Бенев ще представи 100% Funk от "Акага" и демонстрация на халф байк на живо.

Гледайте "н3Dеля х3" всяка неделя от 12:30 само по БНТ1!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад