н3Dеля х3 – 30 март 2014

Предаване: н3Dеля X3, 30.03.2014

н3Dеля х3 – 30 март 2014
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

На 30 март н3Dеля х3 ще започне с разговор с едно от светилата на българската медицина – професор Александър Чирков. С него Андрей Захариев ще обсъди проблемите на българското здравеопазване и възможните решения за бъдещето.

След това предаването ще продължи с дискусия за новия външен дълг от 3 млрд. лева, който българското правителство ще изтегли. Гости по темата са проф. Кръстьо Петков и икономистът Георги Ганев.

Специален гост на Люба Пашова ще бъде сръбският актьор, режисьор и продуцент Любиша Самарджич. Новата водеща в н3Dеля х3 ще представи новото амплоа на актьора Ивайло Захариев, който отскоро е ко-водещ на Мария Андонова, както и участниците в здравното риалити в рамките на предаването „Отблизо с Мария”.

За Космоса, новите планети и новите доказателства за теорията за големия взрив Боян Бенев ще си поговори с астрофизика Владимир Божилов. Ще ви срещнем и с варненските ученици, спечелили голямата награда в конкурса на НАСА за космическа колония. Ще разберем колко енергия спестихме в рамките на инициативата „Часът на Земята”.

Гости на предаването ще бъдат музикантите от спектакъла на Нешка Робева „Мистерията Еньовден”, както и групата Deep Zone.

Гледайте “н3Dеля х3″ всяка неделя от 12:30 само по БНТ1!