н3Dеля х3 – 26 януари 2014

Предаване: н3Dеля X3, 26.01.2014

н3Dеля х3 – 26 януари 2014
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Тази неделя в "Неделя по три":

Има ли демографска криза в България, кога ще се роди последният българин и кои са причините разликата в раждаемостта през 1950 и 2013 да е почти тройна  - разговор с проф. Петър Славейков, проф. Петър Иванов и икономиста Георги Ангелов и Андрей Захариев.

За дневния ред на обществото и този  на политиците – коментар на Огнян Минчев и Чавдар Найденов за доклада на Еврокомисията за България, политическата ситуация в страната - стихват ли протестите, ще има ли последствия от многомесечните протести.

Македония 22 години след признаването й за държава от страна на България – какви са нагласите на македонците, за допирните точки в историята ни, паметниците и политическия консенсус - едно изследване на Андрей Захариев в съседката ни.

Мария Силвестър ни запознава с един от най-впечатляващите представители на музикалния ъндърграунд Сърмата Хари, чиято група се казва Коптор Микс, като коптор е последният синоним на ъндърграунд .

Жената на годината Марта Вачкова на гости на Мария Силвестър.

"Да помогнем на Кирчо". Звезди в помощ на малкия Кирчо излизат заедно на сцената на зала 1 на НДК. В  "н3Dеля х3" детско-юношески танцов ансамбъл "Пламъче" с изпълнение в студиото.

Годишни награди на телевизия Box с водеща Мария Силвестър.

Как ще изглежда центърът на столицата и какви промени предвиждат проектите. По темата гост на Боян Бенев е арх. Георги Бакалов - председател на журито в конкурса.

Рори Милър от САЩ живее в България вече 5-6 години и започва да прави бира у нас.

Един български декоратор - за Борис Делчев и пътя му до Версай.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад