"Надиграй ме!", епизод 7: "Месечков денс скуул" срещу "Пиринска китка"

Надиграй ме!, епизод 7: Месечков денс скуул срещу Пиринска китка
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Сред претендентите за финалния спектакъл на "Надиграй ме!", които зрителите могат да гледат на 24 юни, в категорията "Състезателни танци" уменията си демонстрираха учениците на един от най-популярните български танцьори - Атанас Месечков. Той е шампион на България по латиноамерикански танци за 2006 година, четири пъти вицешампион на България

и полуфиналист на престижния турнир "Austria Open 2006 rising stars latin"." Днес неговата танцова школа "Месечков Денс Скул" предлага възможност всеки, който желае да танцува и да се забавлява, да овладее основните умения от признати професионалисти.

Детско-юношеският фолклорен ансамбъл "Пиринска китка" към Център за личностно развитие в Благоевград е последният отбор в листата на отборите за народни танци в тазгодишното издание на "Надиграй ме". Ансамбълът е създаден през 1965 г. и вече е натрупал богат репертоар, който обхваща фолклорното многообразие на България. Танцьорите имат в колекцията си 4 златни медала от различни танцови състезания, купа от Националния конкурс "Децата на България танцуват" и множество престижни награди. Ансамбълът е изнасял концерти в в цялата страна, в Гърция, Турция, Чехия, Унгария, Корея, Италия, Испания и други.

До 18 юни - неделя, продължават да бъдат отворени линиите за гласуване. Зрителите могат да подкрепят своите фаворити за финалното надиграване, като изпратят SMS на кратък номер 14500. За отбора на "Месечков Денс Скул" ще се гласува с цифра 13, а за ансамбъл "Пиринска китка" - с цифра 14.

Подробности за гласуването и излъчените вече епизоди на телевизионното танцово шоу "Надиграй ме!" можете да видите на сайта на БНТ - bnt.bg.

Гледайте епизод 7 на танцовото шоу "Надиграй ме!" в неделя - 18 юни, от 20:30 часа по БНТ2!