Найден Зеленогорски: Изправени сме пред една криза, която можеше да бъде подмината

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

ГЕРБ напуска управлението след загубата на президентските избори. Премиерът Бойко Борисов ще депозира оставката на правителството в първия работен ден на парламента и ще върне проучвателния мандат, който ще му бъде връчен от президента. БП също казаха, че няма да съставят кабинет в състава на сегашното народно събрание.

„Очевидно е, че се задават предсрочни парламентарни избори. Вероятно те ще бъдат през март или през април. Аз си мисля, че няма криза на постигането на целите, защото това управление постигна доста цели. Ако погледнем нещата във финансов план, бих казал, че финансовото здраве на България, е доста добро и от много години не е била България в такова добро финансово здраве“, каза Найден Зеленогорски от Реформаторски блок в студиото на „Денят започва“.

„Бяха направени доста успешни стъпки по отношение на реформи в образование, здравеопазване, енергетика, икономиката върви добре. Изправени сме пред една криза, която можеше да бъде подмината, но за съжаление чувството за безалтернативност винаги наказва. Може би това е криза на комуникацията и на възможностите на управлението и главно на големия партньор да получава добра обратна връзка и да се съобразява с това какво очаква хората“, продължи той.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад