Най-добрите български спортисти. Подгласниците на Григор Димитров

Темите в предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Григор Димитров спечели наградата "Спортист на годината" за 2017-а. Най-добрият ни тенисист спечели приза с 1428 точки в анкетата, в която участваха 145 журналисти. Негови подгласници са сноубордистът Радослав Янков и гимнастичката Невяна Владинова.

Невяна Владинова споделя, че е била много развълнувана и щастлива от признанието. И още тя е постигнала мечтата, която си е пожелала миналата година. 2017 година е минала за нея много бързо. Състезателката по художествена гимнастика определи като "страхотна" идеята наградите на отличените да им бъдат връчени от техните най-близки хора. Тя смята, че с това родителите ѝ са имали също един подарък и една много специална вечер.
Владимир Далаклиев подчерта, че неговият спорт е бойно изкуство. Това го прави красив. Този спорт не е просто бой, а бойно изкуство, което учи на положителни неща. Състезател по таекуондо е бил също приятно изненадан от факта, че получава наградата от ръцете на майка си. Спортистът изтъкна, че напоследък неговият спорт набира скорост и привлича все по-голям интерес както в световен мащаб, така и у нас.

Как оценяват двамата спортисти примера, който дават на подрастващите? Защо предимно децата на спортисти се занимават активно със спорт? В отговор на тези въпроси и Далаклиев каза, че това зависи от възпитанието, което децата получават от родителите. Владимир Далаклиев смята, че е много важно още най-ранна възраст родителите да насочват децата си към спорта, за да са здрави.

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад