Стефан Августинов: Да се направи регистър на болестите в България

Темите в предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Според "Воля" те са постъпили изключително държавнически. За тях е важно нещата да се случват така както трябва и да има полза за хората. Позицията на президента за определени закони, за да си прави ПР чрез ветото не е нормално, смята Августинов.

Стефан Августинов: Липсата на абсолютно какъвто и да е контрол върху харченето на средства е основният проблем. Не е липсата на пари в държавата, не е липсата на пари в касата. Всъщост тези пари за лекарства се харчат безконтролно някъде, където няма такава нужда.

Идеята на "Воля" е да се направи регистър на болестите в България. Той ще може да определя дали парите се харчат според потребностите. Според него контролът е големият проблем на държавата.

Стефан Августинов: Дясното е най-креативната част на политическото пространство. Дясното винаги ражда силните лидери. Дясното трябва да бъде водещата част, която развива дадена държава. Това дясно, което управлява - в случая ГЕРБ, не се припознава от половин милион избиратели, които останаха без политическо представителство.

Според него, ако се преодолее егоцентризмът и успеят да направят един субект и да върнат автентичното дясно на мястото му, "Воля" може да бъде тази точка, около която дясното да се обедини.

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад