Валери Симеонов: Нашите опоненти са пасивността на българина и поразрушената ценностна система

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Кандидатпрезидентските двойки, устремили се към "Дондуков" 2, са 24, но 23 имат шанс да стигнат до изборите. На една регистрацията е отказана поради липса на достатъчно подписи. ДПС и ДОСТ не издигнаха свои кандидати, въпреки че като партии се регистрираха за участие в президентските избори. Една от първите кандидатпрезидентски двойки, станала ясна още през юли, е на Обединените патриоти Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО - Красимир Каракачанов и Явор Нотев.

С Валери Симеонов, председател на предизборния щаб на Коалиция "Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО", разговаряхме за предстоящата предизборна кампания и президентските избори в "Денят започва".

Общественото мнение е, че издигането на Пламен Орешарски по някакъв начин е свързано с ДПС. Близкото бъдеще ще покаже дали това е така. "Дали зад него ще стои ДПС или ДПС традиционно ще подкрепи по-силния - ще видим", коментира Валери Симеонов. Той обясни, че коалицията на "Обединените патриоти" показва нов модел на обединение и по думите му "това е шанс българският избирател да осъзнае колко е важно съединението, което прави силата, и то в името на интересите на страната, в името на патриотичните приоритети, на това, което е от първостепенна важност за страната, не толкова за партията". Той беше категоричен, че при останалите партии няма такава ясна идеологическа платформа, която да привлече периферия. Виждаме едно разделено дясно и едно разделено ляво. "Ние успяхме да надмогнем личното, успяхме да надмогнем партийния егоизъм и излизаме с една обща коалиция. Смятам, че нашите опоненти са по-скоро пасивността на българина и поразрушената ценностна система", обобщи Валери Симеонов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад