Александър Симов, БСП: В предизборната кампания трябва да се говори ясно, точно, конкретно и подредено

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

БСП се намира в по-добра кондиция в момента. Изборите на 4 април бяха парадоксални в много отношения, защото малко се говореше за политика и спечелиха тези партии, които мълчаха. Надявам се изборите на 11 юли да са точно обратното. Това каза в "Денят започва" Александър Симов – член на Националния съвет на БСП, в коментара по повод избора на нов Национален предизборен щаб на социалистическата партия за предстоящите парламентарни избори. Този път в щаба са включени и експерти, а члетовоте му са 8.

Според Симов 45-ият парламент е имал "кратък, буреносен и екзотичен живот", но е поставил отново политически въпроси и проблеми, на които трябва да се търсят конкретни решения.

За него е важно в следващата предизборна кампания да се говори ясно, точно, конкретно и подредено. БСП иска и може да управлява и ще се бори за доверието на избирателите, заяви той.

"Тепърва ще уточняваме кампанията и посланията. Предстоят ни още две заседания на Националния съвет за определяне на водачите на листи и за определяне на целия състав на листите", обясни Симов.

По думите му вътрешнопартийното обединение не е знак за разпад, а е знак за политическа сила и БСП трябва да търси обединение на левите гласове.

Какво още каза Александър Симов вижте във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад