Александър Симов: ИТН разрушават трети парламент

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Нашите бивши коалиционни партньори са участници в разрушаването на трети парламент. Тяхното мнение не може да бъде взето за меродавно. Управлението не е корупционно, а напротив - смисълът и получаването на доверие на това управление, се дължи на мощната антикорупционна заявка. От коалицията се очаква изчистването на България и това продължава да бъде кредитът на доверие, заради което протестиращите излизат. Това каза Александър Симов от "БСП за България" преди дебатите по вота на недоверие към кабинета.

Той определи действията по отстраняването на Никола Минчев като председател на НС като "подло политическо поведение на новото мнозинство" и проява на политически реваншизъм.

Заяви още, че не може да приеме "обръщането срещу управлението" на Румен Радев или най-малкото да вземе страна в конфликта - или връщане на власт на силите на Бойко Борисов, или да се направи промяна в България.

Симов каза още, че не може да приеме като "покупко-продажба" депутатите от ИТН. За него отцепилите са хора, които се бунтуват срещу статуквото в тяхната партия.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад