Александър Томов: Програмата на "Българска Социалдемокрация - Евролевица" е голям шанс за България

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В момента имаме правителство, което трябва да реши спешни кризисни въпроси. Нека не атакуват президента, това призова в студиото на "Денят започва" председателят на "Българска Социалдемокрация - Евролевица" Александър Томов по повод поредния протест пред Президентството.

"Истината трябва да се каже. Прозрачност трябва да има и трябва да се даде шанс за два месеца да стабилизират, каквото могат", подчерта Томов.

По думите му протестите са с политическа, партийна насоченост. "Опитва се да се покаже, че в България има разделение по оста изток - запад. Само "Възраждане" и донякъде ръководството на БСП имат такива завои. Огромната маса от българския политически елит е проевропейски насочена. Докато НАТО е системата за сигурност на Европа, това означава и евроатлантическа насоченост".

Според него общественото мнение се разделя с егоистична цел от "Продължаваме промяната", от Христо Иванов и неговата група, за да намерят обединителна гледна точка - евроатлантическа перспектива. "Това обаче е несериозно. Главният проблем на България е икономиката, енергийната сигурност, доходите на хората, демографията, която ни смазва, защото няма работници, няма инженери, няма младежи, няма кой да ражда - това са проблемите на България. В България няма повече от 5-6%, които да искат да излизаме от Европа", категоричен е Томов.

Програмата на "Българска Социалдемокрация - Евролевица" е голям шанс за България, заяви Александър Томов. Отиваме на избори, защото имаме кауза. Съобщи, че в следващите дни ще дадат пресконференция по въпроса дали ще се явят като коалиция на изборите.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад