Андрей Гюров, ПП-ДБ: Посещение на Зеленски ще покаже, че България е от правилната страна на историята

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Информацията за посещението на президента Зеленски със сигурност не е изтекла от правителството. От политическа гледна точка и от гледна точка на българското общество едно хипотетично посещение на президента Зеленски би било много полезно, дори е много закъсняло. Това каза в студиото на "Денят започва" Андрей Гюров – депутат от ПГ на "Продължаваме Промяната – Демократична България".  

"В политически и геополитически план то показва, че най-накрая България е от правилната страна на историята. Вътрешнополитически и за българското общество като цяло дава спокойствие, че този цивилизационен избор, който сме направили да бъдем с нашите европейски партньори, ще бъде отстояван и ние ще бъдем заедно с тях и ще отстояваме правовия ред, върховенството на закона и суверенитета на държавите от ЕС", допълни той. 

Като страна, която до момента не се беше определила, ние сме благодатна почва за путинската пропаганда по различни линии - през политически партии, икономически интереси, тролски фабрики, отбеляза Гюров и допълни:

"Точно за това едно такова посещение е ясна заявка, каквато имаме от както има редовно правителство, би успокоило хората и показало, че сме на пътя, който избрахме заедно."

Какво още каза депутатът от ПГ на "Продължаваме Промяната – Демократична България" вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад