Атанас Зафиров: Имаше разговор и предложение за машините

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Имаше разговор и предложение за машините. Факт е, че на нас многократно ни се предлагаше да оттеглим законопроекта, като ни се обещаваха различни други опции за бъдещето", заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Атанас Зафиров, заместник-председател на БСП.

Отношенията между "Продължаваме промяната" и левицата Зафиров коментира така: Не е развод, за да е имало развод, трябва да е имало брак, имаше форма на управление, в която си бяхме поставили определени приоритети. Отношенията ни бяха сложни. Ако бъдем поканени на разговори с втория мандат, ще участваме, каза той.

Според Зафиров има разминаване между протоколите и физическото броене на разписките.

"Има манипулация, искаме да сложим край на това и да въведем форма на контрол. За първи път виждам такава ожесточена съпротива на законопроект. Ние не връщаме хартиената бюлетина, а въвеждаме смесен модел на гласуване. В момента затъваме в дребнотемието за начина на гласуване и по-важните неща остават на заден план, тук известна вина има и президентството, тъй като още не е връчен дори първият мандат", коментира Атанас Зафиров.

По думите му не може да се каже дали март месец ще има нови избори.

 

Вижте целия разговор във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад