Атанас Зафиров пред БНТ: Резултатът от конгреса на БСП е напълно очакван

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ако и останалите около 250 делегати бяха успели да участват, резултатът с който конгресът не рие оставката а г-жа Нинова щеше да бъде още по-внушителен, което ясно показва настроенията в партията, а именно-пълна подкрепа за г-жа Нинова и водената от нея политика, заяви Атанас Зафиров от БСП пред БНТ след конгреса на партията.

Днешното заседание е показало, че БСП е партия, в която могат да се чуят всякакви мнения, но когато бъде взето решение, то трябва да бъде прието и изпълнявано от всички, каза още Зафиров.

"Резултатът е напълно очакван", добави той

Председателят на партията е заложил следващата голяма политическа цел - спечелването на следващите местни избори. На първо място обаче за БСП е активно участие в управлението.

Позицията на комисията по отбрана във връзка с изтребителите от Испания е, че това е най-рутинна процедура по осъществяване на Air Policing и благодарение на нея българските въоръжени сили е могат да изпълняват още по-добре задълженията си

"България е лоялен член на НАТО, БСП потвърди това решение преди доста години. Също е важно да се каже, че България е суверенна държава и никой няма право да ни налага външни решения", коментира още той.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад