Бардо, 2 епизод

Продукция: Бардо

Държава: Франция
Епизод: 2
Година: 2023
Времетраене: 55 минути
Бардо, 2 епизод
В предаването
Всички епизоди

В Сен Тропе са започнали снимките на филма "И Бог създаде жената". Сценарист и режисьор е Роже Вадим. Съпругата му Брижит Бардо е в главната роля. Неин партньор пред камерата е Жан-Луи Трентинян.

Отношенията на Френката ривиера са романтични. Това, което се случва във филма, се разиграва и в действителността. Брижит се отдава на страстна авантюра с Трентинян. Той е резервиран в началото, но постепенно се увлича. Тогава пристига съпругата му Стефан, за да реши, че го напуска.

А Роже Вадим дава още свобода на Бардо - и в кадър, и в живота. Вадим е либерален, пред очите му се разиграва флирт, но дори и да е засегнат, не възразява, оставя моментът да бъде изживян. Моментът обаче продължава и Роже Вадим е съгласен Брижит да го напусне заради Жан-Луи, дори им предоставя автомобила си с пожелание за щастие.

Този нов романс засяга продуцента Раул Леви, който, освен че пести време и пари, защото се опитва да продаде продукцията в САЩ, не одобрява "свободната любов" и не иска скандали около филма. Пресата обаче се учи точно на това. Журналисти и други "ловци на новини" са събрани, за да им се разясни как се печели тираж от клюки и сензации, като в "Пари Мач" например. На мода излизат папараците. Брижит е следвана от такъв фотограф.


Филмът "И Бог създаде жената" е готов и излиза на голям екран. В Париж преобладаващите реакции след прожекциите са възмутителни от "толкова женска свобода и голота". Но точно с това Брижит Бардо привлича и става модел на подражание на други места, където се редят дълги опашки за билети, много жени започват да я следват, а мъжете я боготворят.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад