Д-р Петър Берон: Хубав е призивът "Мутри вън!", но кои са мутрите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Политиката анти нещо не е много плодотворна", така коментира състава на новия парламент д-р Петър Берон, един от доайените на парламентаризма и демокрацията в България от послeдните 30 години, в "Денят започва с Георги Любенов". Посочи като положителен старт избора на Ива Митева за председател на парламента - млад и квалифициран човек, който от първия ден хвана здраво юздите. 

Хубав е призивът "Мутри вън!", но кои са мутрите, запита д-р Берон. И отбеляза, че в сегашното правителство не вижда мутри, те са вън - едната е в Белград, другата - в Дубай. 

"Но както са вън, утре може да бъдат вътре, защото мутрата от Дубай взе 3,2 % от гласовете - почти толкова, колкото борците срещу мутрите, утре ще го видим да цъфне в Народното събрание", отбеляза Петър Берон. 

Определи като мутри тези, които разграбиха българските заводи и ги нарязаха за страо желязо, както и тези, които им ги дадоха. 

Д-р Берон коментира и решението на парламента от вчера за ревизия на управлението от последните 10 години, като подчерта, че това е много хубаво нещо, но тези проверки са много сложни и дали ще им стигнат дори и 4 години да направят тази ревизия.

Какво още каза д-р Петър Берон вижте във видеото.
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад