Даниел Митов: В момента балансите в НС са такива, че няма друг избор освен партиите да започнат разговори помежду си и да се търсят общи решения

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Със сигурност има шанс за състав на кабинет. Персоналният състав ще се коментира на последно място, въпросът е да тръгне разговорът. Чисто мнозинство за управление в момента няма начин да се събере, но когато тръгнат разговори в отделните мандати какви формули могат да се приложат, тогава може да се измисли формула, не е задължително да е коалиционно правителство, заяви в "Денят започва" Даниел Митов от ГЕРБ и добави, че "Продължаваме Промяната" боравят с фантазийни конструкти за бюджета.

По думите му в момента балансите в парламента са такива, че няма друг избор освен партиите да започнат разговори помежду си и да се търсят общи решения.

Във връзка с трагедията с граничния полицай Даниел Митов коментира, че няма друг начин да се реагира освен при подобни инциденти да поискаш оставката на хората, които са политически отговорни за охраната на границата.

"Трябва да има координация. Не можем да оправдаваме случилото се с това, че е служебен министър. Трябва да има изслушване на вътрешния министър в Народното събрание - какво е състоянието на оградата на границата, трябва да е ясно какви параметри се охраняват", допълни Даниел Митов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад