Рена Стефанова: Трябва да има една политическа сила, която да поеме отговорността за стабилно мнозинство

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Подкрепа за кабинет, в който ние да участваме съвместно с ГЕРБ, не бихме търсили. Спекулации относно това са несериозни. Трябва да има една политическа сила, която да поеме отговорността за стабилно мнозинство, заяви в "Денят започва" Рена Стефанова от "Продължаваме Промяната",

По думите ѝ трябва да бъде внесен бюджет, който да бъде приет от настоящото Народно събрание. Недопустимо е да се говори за удължаване на бюджета, подчерта Рена Стефанова.

    "Не става дума за безпринципна диалогичност. Ние казваме - "ще ви подкрепим, ако правите това". Това не е тематично мнозинство. Няма рязка промяна на отношенията ни с БСП. Вероятно, ако вторият мандат стигне до нас, ще говорим с БСП", допълни Рена Стефанова.

Тя коментира и трагедията със загиналия граничен полицай на границата ни с Турция, като отбеляза, че случаят не трябва да става повод за популистки изказвания.

    "Необходими са законодателни промени. В системата на МВР вместо да се надгражда се върви в обратна посока", каза още Рена Стефанова и отбеляза, че няма разцепление в "Продължаваме Промяната".

Вижте още във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад