Дъждовно и по-хладно в четвъртък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще бъде облачно, главно в Западна и Централна България с валежи от дъжд. В отделни райони се очакват значителни количества, а в крайните югозападни ще прегърми. Превалявания ще има и в Източна България, включително и по Черноморието, но по-късно през деня, по-слаби и на по-малко места. Вятърът ще е слаб, в източните райони – умерен, от изток, на морския бряг - от изток-югоизток.

Минималните температури ще са между 2° и 7°, в София – около 5°, а максималните ще са между 7° и 12°, в София – около 8°, по Черноморието – от 8° до 10°, близки до температурата на морската вода.

В планините ще е облачно с валежи от сняг, на височина под 1000-1200 метра – от дъжд. Ще духа слаб  вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 – около минус 2°.

В петък валежите още сутринта ще спират, по-късно след обяд и облачността ще се разкъсва. Вятърът навсякъде ще отслабне. Минималните температури в повечето места ще са между 0° и 5°, а максималните - между 5° и 10°.

В събота ще е почти без валежи, а в неделя ще бъде предимно слънчево. Минималните температури слабо ще се понижат, но максималните ще се повишават.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад