Ген.Атанас Атанасов: Аферата с митниците е многофункционално активно мероприятие

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Тази така наречена афера с митниците е един измислен сюжет, който аз определям като многофункционално активно мероприятие, което трябва да изпълни няколко задачи, заяви в студиото на "Денят започва" ген. Атанас Атанасов, съпредседател на ПГ на “П-ДБ".

"Една от важните задачи на тези, които го инициираха и го организираха, е да се отклони вниманието от аферата "Нотариуса", защото там има много тежки зависимости. Комисията "Нотариуса" някакси заглъхна и остана в сянка, всички са съсредоточени върху комисията  за митниците, която беше дадена на ИТН. На практика, по едно висящо производство, всичко което се събере там, се дава на парламентарната комисия и от там идва при вас."

По думите му, втората цел на организаторите е да дискредитират нашата коалиция преди изборите, че ние сме организатори на контрабанда и всякакви неща се пускат в публичното пространство, но без доказателства.

"Един важен детайл, защото това са сценарии, които се разиграват и организират от едно и също място. Изслушан в парламента, председателят на ДАНС обяснява, че тази разработка е започнала преди повече от година. Само че, лицата, които са реализирани, шефката на митниците и главния секретар на МВР, които към онзи момент не са били на тези постове. Интересно тази разработка срещу кого е започнала."

Вижте целия разговор във видеото. 
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад