Георги Свиленски, БСП: Ние защитаваме действащата Конституция

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Борисов цели да печели време с проекта за Конституция. Това заяви заместник-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

„Представиха проект за Конституция. Хвърлиха го на обществото. Обществото го отхвърли, каза, че този проект не става за нищо. Те казаха, че това е една покана за разговори, за танц, не знам покана за какво“, отчете Свиленски.

„Сега видяха, че няма 120, на 2 ноември ще видят, че няма 160. Борисов е министър-председател през това време. През това време във вашите студия, в други медии не говорим какво се случва в държавата, а дали да бъдат 120, дали да бъде разделен ВСС“, допълни още Свиленски.

По думите му докато се говори за проекта за Конституцията, тол системата отдава нови 130 млн. лв. на частна фирма, когато е трябвало да го прави държавата, а пристанищния канал на пристанище „Варна“ се удълбочава за 350 млн. лв.

БСП е последователна в отстояването на правовата, социалната и демократичната държава, в отстояването на конституционния ред. БСП е може би най-обединена по темата Конституция. Няма тема, която може да обедини социалистите от това да се спазва конституцията. Ние защитаваме действащата Конституция.

Не допускам, че депутати от БСП биха подписали този проект на конституция, каза Свиленски.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад