Красимир Богданов, ВМРО: Има много притеснителни моменти в проекта за конституция на ГЕРБ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Красимир Богданов от ВМРО отказа да коментира оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов, тъй като разполага единствено с официалната информация за лични мотиви. Във ВМРО не са обсъждали дали ще подкрепят оставката на министъра на заседанието на Коалиционния съвет, но веднага след вътрешнопартийна дискусия, ще уведомят обществеността за позицията си. Богданов се надява се, че ГЕРБ и сега ще се допитат до мненето на коалиционните си партньори.

По отношение на проекта за конституция на ГЕРБ от ВМРО имат доста забележки и не виждат смисъл да се бърза толкова много.

"Има много притеснителни моменти в този проект, който ни се предложи... Аз съм напълно против нова конституция и свикването на Велико НС", подчерта Богданов.

Според воеводите трябва да се мисли отговорно и държавнически. Дебатът трябва да отвори сега. Трябва да има мнения и становище на различни сегменти от българското общество - на юристи, контитуционалисти, обществени организации...

"Бихме подкрепили техния проект само при положение, че в него намерят място 6-те предложения на ВМРО", настоя Красмир Богданов.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад