Големите въпросителни около изборите - Валерия Велева, Нидал Алгафари и Константин Вълков

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Големите въпросителни около изборите - за тях в "Денят започва с Георги Любенов" говориха журналистката от "Епицентър БГ" Валерия Велева, режисьорът, политически PR и писател Нидал Алгафари и журналистът от "Дарик радио" Константин Вълков.

"Тази вечер всички до един ще бъдат много доволни - и тези, които ще спечелят, и тези, които ще прескочат, и тези, които ще вземат единия процент. Ще има такива, които ще се опитат да оправдаят второто, третото, четвъртото си място с някакви измами, машинации, но накрая всички ще са победители и не знам дали ще има някой, който да е победен", прогнозира с усмивка Нидал Алгафари.

"Бих поспорила с Нидал Алгафари - тази вечер всички политици ще бъдат недоволни, защото няма да постигнат онова, което им е необходимо, за да управляват. Който и да си е заложил перспективата, че ще управлява няма да получи тези гласове, тази подкрепа, която му е необходима. Ще видите, че няма да има усмивки тази вечер - това е моята прогноза", категорична беше Валерия Велева.

"В днешния ден значение ще има и дъждът навън - доказано е по света, че при 2 см дъжд спада с 1% активността. Като добавите към това и машинното и хартиено гласуване, е по вероятно да има някакъв спад. И като добавим и идеалната кампания, базирана на любимия български принцип "По-добре врабче в ръката, отколкото орел в небесата" - доволен е и този с 1%, и този, дето ще влезе... Въпросът е дали ние - гласоподавателите, ще сме доволни, защото се съмнявам в това", прогнозира Константин Вълков.

Какво още казаха тримата коментатори в предаването вижте във видеото.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад