Надпреварата за парламента - Стефан Георгиев, проф. Антоанета Христова, Христо Панчугов

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Надпреварата за парламента - в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" това коментираха Стефан Георгиев - социолог, Антоанета Христова - политически психолог и Христо Панчугов - политолог.


"Нито един политик не остави в мен усещането, че иска да спечели тези избори и иска да управлява в следващия парламент. Чухме разкази с кого няма да се управлява, с кого няма да се правят коалиции. И когато на мен като избирател някакви хора ми обясняват че не искат да управляват, не искат да влизат в коалиции, естествено, че ако се колебая дали да рискувам здравето си да отида да гласувам или не, няма да го направя. Тези, които ще отидат да гласуват имат усещането, че светът свършва утре", отбеляза политологът Христо Панчугов.


Социологът Стефан Георгиев коментира, че начинът на гласуване няма да окаже влияние върху активността, нито върху избора на българите. "Една от причините за ниската активност е не само ковид пандемията, а идейният колапс, нямаме дебат по същество в тази кампания", заяви Георгиев в студиото.


"Който е рационално мислещ и който мисли за това какво следва утре, не би могъл да бъде на върха на щастието, защото вижда и си прогнозира трудностите пред които ще се изправи", отбеляза проф. Антоанета Христова.

Какво още казаха гостите в предаването вижте във видеото!

 

 

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад