Вотът като отстояване на позиции - мислите на трима мъже със силно собствено мнение

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вотът като отстояване на позиции - в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" това коментираха трима мъже със силно собствено мнение - директорът на Сатиричния театър и актьор Калин Сърменов, финансистът и банкер Левон Хампарцумян и журналистът Георги Неделчев - главен редактор на "Биограф".

"Гласувах, имаше много хора и ни направи добро впечатление организацията - изненадващо подредено за разлика от друг път, когато има една паника. Може би ситуацията, в която живеем, е преподредила приоритетите", каза Сърменов.

"Ако правим едно и също, а очакваме различни резултати, би трябвало да ходим на преглед при психиатър. Хората имат шанс за изразят мнението си за това как се управлява държавата", отбеляза Левон Хампарцумян в отговор на въпрос какви са очакванията му за днешния ден.

"Страхът от пандемията ще послужи като оправдание за много хора, за да не отидат да гласуват, а всъщност не искат да гласуват по други причини - може би защото не намират кандидатите, за които да дадат своя глас", добави Георги Неделчев.

Какво още казаха гостите в предаването вижте във видеото!

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад