Ханибал 3 , 1 "Антипасто"

Продукция: Ханибал 3

Държава: САЩ
Сезон: 3
Епизод: 1 "Антипасто"
Година: 2015
Времетраене: 44 минути
Ханибал 3 , 1 "Антипасто"
В предаването
Всички епизоди

Обиколка на измамите с нови шедьоври и нова самоличност - в Италия

След кървавата вечеря Ханибал изчезва. Отлита първо за Париж, където на парти дебне доктор Фел и се запознава с неговия асистент Димънд. Роман Фел е последван и убит в дома си, заедно със съпругата си, от Лектър.

Ханибал приема неговата самоличност и предоставя на Беделия да вземе другата - на негова съпруга. С ретроспекции преминават убийствата и връзките им преди заминаването.

В настоящето новият познат Димънд e неудобен свидетел на подмяната на фигури, затова е поканен на вечеря в дома на Лектър във Флоренция.... Колко от присъстващите на масата знаят, че сервираното месо е човешко...

Иначе са наясно, че "Канибализмът идва от Римски времена". След тази трапеза Лектър се отправя на път през Италия, с влак и с голям сандък.

Впечатлява се от репродукция на Витрувианския човек на Леонардо да Винчи, претворена в сърце. В същото ще се превърне и нечие тяло... в Норманската катедрала.

*Антипасто е първото леко ястие (италианският ордьовър) преди основната храна и може богато да варира със салами, риба, зеленчуци, сирена, плодове - задължително пресни.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад