Ханибал 3, 8 "Великият Червен дракон"

Продукция: Ханибал 3

Държава: САЩ
Сезон: 3
Епизод: 8 "Великият Червен дракон"
Година: 2015
Времетраене: 44 минути
Ханибал 3, 8 "Великият Червен дракон"
В предаването
Всички епизоди

Всичко отначало с нов сериен убиец по... калъп

От три години Ханибал е затворен в Щатската болница за душевноболни престъпници в Балтимор, докато нов сериен убиец се появява и действа под името "Дракона" или "Феята на зъбките". Джак Крауфорд отново търси помощ от Уил Греъм.

Франсис Долархайд разглежда корицата на "Тайм" с копие на картината "Великият Червен дракон" от Уилям Блейк и толкова се вдъхновява, че започва да работи върху тялото си.

След като се предава на полицията, за да остане свързан с Уил, Ханибал е затворен пациент в Клиниката в Балтимор, която се ръководи от Алана Блум, а доктор Чилтън се надява да стане известен криминален автор с герои като "Феята на зъбките" и "Дракона", но Лектър излиза със статия в специализирано списание по психиатрия и опровергава неговите писания.

Новият сериен убиец "Дракона", зад който се крие Долархайд, е много зает и вглъбен, събира материали от своите престъпления и тези на Ханибал, сглобява ги и създава нови филмчета и истории, но докато ги гледа, прожекционният апарат избухва.

През това време Уил Греъм живее уединено със свое семейство - той е щастливо женен за Моли и е баща на нейния 11-годишен син. Естествено идва денят, в който ще го потърсят.

Крауфорд се появява за помощ в търсенето на убиец, който се "разписва" върху жертвите си - с парченца огледало в очите им, за да се види, и отпечатък на зъбите. Въпреки нежеланието да започва отначало, Греъм отива на среща с Лектър...

Всички епизоди от "Червения дракон" съдържат препратки към други филми (най-вече с "Карибски пирати").

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад