Ханибал 3, 11 "Звярът от морето"

Продукция: Ханибал 3

Държава: САЩ
Сезон: 3
Епизод: 11 "Звярът от морето"
Година: 2015
Времетраене: 44 минути
Ханибал 3, 11 "Звярът от морето"
В предаването
Всички епизоди

Нова лъжа за истина: "Той не ги убива, а ги променя", като ги лишава от... живот.

С наближаването на пълнолуние, Джак Крауфорд и Уил Греъм са сигурни, че Франсис Долархайд ще нанесе нов удар. Алана Блум дава шанс на Ханибал за изкупление.

Греъм, Блум и Крауфорд анализират събитията в Бруклинския музей. Долархайд провежда телефонен разговор с Лектър. Разказва му, че "Драконът иска Реба". Ханибал го успокоява, че тя може да остане жива, ако му даде някой друг...

Така го насочва към семейството на Уил Греъм. Кучетата на Уил са отровени. Съпругата му Моли и синът му Уолтър обещават на ветеринарите да не казват на никого. През това време профайлърът признава на Лектър, че чувства контакт с Долархайд.

Разпитват Ханибал дали знае нещо за Дракона. Той отрича. Семейството на Греъм е нападнато, жена му е ранена в болница. Блум подслушва разговорите на Лектър и знае, че той е говорил с убиеца, моли го да сътрудничи. У дома си Долархайд съобщава на Реба, че късат.

Тя е разстроена, той не знае как да се държи.

Съпругата на Уил - Моли, се събужда. Греъм е бесен от нападението и тръгва към Лектър, сигурен, че "този път с него е свършено", както и с "всички кучи синове".

Лектър му признава, че е дал адреса му, пита "как е Моли"... Отговорът е, че е "късметлийка". Разговорът им продължава за Долархайд. Ключовата реплика на Лектър е дали "не е мечтал за промяна", от което Уил трябва да схване, че убиецът "не ги убива, а ги променя", като ги прави... мъртви.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад