Ханибал 3, 12 "Номерът" на Звяра е 666"

Продукция: Ханибал 3

Държава: САЩ
Сезон: 3
Епизод: 12 "Номерът" на Звяра е 666"
Година: 2015
Времетраене: 44 минути
Ханибал 3, 12 "Номерът" на Звяра е 666"
В предаването
Всички епизоди

Никой не знае кога ще бъде... изяден

ФБР ще използва примамка за Дракона. Уил Греъм трупа гняв.

В поредния сеанс с Беделия дю Морие, Греъм разбира, че Лектър го е чакал години, докато създаде семейство, което да му отнеме. Самата Мюрие също очаква да бъде "изядена" някой ден, но не сега, защото "моментът не е подходящ"...

Коленичил пред своята картина, Франсис Долархайд разкъсва части от собствената си плът, докато Греъм халюцинира, че избива близките си.

Дракона е заснет и неприятно представен в статия на журналистката Лаундс, която трябва да предизвика гнева му. Вместо да тръгне след Греъм, вбесеният Долархайд залавя доктор Чилтън, води го в дома си и го измъчва - вербално и физически. Чилтън безпомощно хленчи, че не иска да умре.

Преди да му покаже образа, който го вдъхновява, Долархайд за последно му обещава "свобода срещу истината". Тя ще му струва устата със зъбите, които изпраща на Ханибал.

Захапката е предадена на Лектър и той изяжда една от устните.

Греъм, Блум и Крауфорд гледат записа с Чилтън. Той е показан като изгорен жив. Настанен е в болница и ядосано разкрива, че е видял незряща чернокожа жена при Долархайд.

Въпросната Реба Маклейн, която напоследък се грижи за Франсис, като за "болен", е затворена в дома му, защото той смята да й разкрие "истината за себе си", онази, която си мисли, че знае...

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад