Ирена Анастасова: Корнелия Нинова беше човекът, който предложи и наложи Румен Радев за президент

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Победата за Румен Радев е победа и за БСП, потвърди в "Денят започва" Ирена Анастасова, зам.-председател на ИБ на БСП. Припомни, че той беше издигнат и за първия мандат от БСП и подкрепен от партията за втория мандат. 

Част от социалистите са били разочаровани, особено след репликата на Радев в подкрепа на "Продължаваме промяната", но не е било основание да не го подкрепят. 

"От всички политически партии най-голям процент от симпатизантите, членовяете на БСП са го подкрепили", подчерта Ирена Анастасова. 

И припомни, че Корнелия Нинова е човекът, който предложи, наложи и благодарение на който ние избрахме Румен Радев за президент. По думите ѝ тези хора, които се опитват сега да разбиват БСП отвътре, бяха хората, които изключително трудно приеха Румен Радев за кандидат на БСП

Тя коментира и изявлението на Кирил Добрев, че сега започват проблемите на Корнелия Нинова. 

"Проблемите на Корнелия Нинова не започват от сега в смисъла, в който Кирил Добрев влага в тях, и той е един от хората, които работят тези проблеми да се случат. Аз не смятам, че в момента БСП трябва да гледа своите вътрешни проблеми, в момента пред БСП има много важна задача", посочи Анастасова и тя е преговори за съставяне на кабинет, Националният съвет на партията е излъчил контактна група за тях. 

По думите на зам.-председателя на ИБ на БСП хора като Кирил Добрев работят за това да няма работещо правителство. 

Какво още каза Ирена Анастасова вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад