Иван Христанов: Ще има опит корупционната практика на "Капитан Андреево" да бъде възстановена

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Капитан Андреево" е една от основните причини за свалянето на правителството, защото "Капитан Андреево" даде ясно да се разбере на задкулисните кръгове, че правителството не е диалогично с тях, властта за нас не е самоцел, а инструмент. Това заяви в "Денят започва" Иван Христанов, заместник-министър на земеделието и горите.

"Ще има опит корупционната практика на границата да бъде възстановена, ще се положат усилия да се реабилитира старата схема. Имаме още време и го използваме пълноценно. Целта е да осветлим границата до такава степен, че да се спрат порочните практики на конкретни структури", допълни Иван Христанов.

Според него случващото се на "Капитан Андреево" се явява пречка за влизането на България в Шенген. Иван Христанов добави, че дали ще има обективно разследване и наказания зависи от главния прокурор Иван Гешев.

"Започнало е изграждането на лаборатория на "Капитан Андреево", като предстои до 3-4 месеца да бъде закупено оборудване. Ако някой върне частна фирма на границата, влиза в мафиотска обвързаност", категоричен е Иван Христанов.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад