Избори 2022 - 08.09.2022

Избори 2022 - 08.09.2022
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Денят започва": Искрен Веселинов - кандидат за народен представител, водач на листата на ВМРО във Варна

"Денят започва": Борислав Сандов - кандидат за народен представител, водач на листата на "Демократична България" в Монтана

Предизборен диспут по БНТ на тема: „Предложения за решаване на енергийната криза и антиинфлационните политики, които да облекчат намаляващата покупателна способност, на фона на ръста в цените на основните продукти и стоките от първа необходимост".

С участието на: Кристиян Димитров от “Атака”; Валери Григоров от „Коалиция за теб България“; Иван Томов от ВМРО-БНД; Калоян Паскалев от "БТР-България на труда и разума"; Мария Колева от политическа партия "Правото".

От правото си за участие не се възползваха „Национално движение Единство“ и ДПС.

"Още от деня": Георги Георгиев - кандидат за депутат от "Българско национално обединение БНО".

"Гласовете на България": Лидерът на коалиция "Български възход" Стефан Янев разговаря с представители на националните работодателски организации. На срещата бяха обсъдени възможностите за подпомагане на българския бизнес от страна на държавата, кризата в енергетиката, както и демографската криза, която има пряко отношение към пазара на труда.

"Гласовете на България": На предизборна среща в Омуртаг, в присъствието на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, бяха представени кандидатите за народни представители на партията от Търговищкия регион. Пред присъстващите Карадайъ цитира поговорката, че „Няма търпение без край" и подчерта, че вече 12 години хората са свидетели как се руши политическата стабилност в страната, държавата и държавността, както и демокрацията.

"Гласовете на България": Политическите ходове в тази поредна предизборна кампания за последната година и половина се водят на всички полета. Извън официалния подход - постове, снимки и обещания стигат до избирателите в социалните мрежи. Научиха ли се политиците да използват и този инструмент в предизборната надпревара - вижте анализа на експертите.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад