Избори 2022 - 12.09.2022

Избори 2022 - 12.09.2022
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Денят започва": Зарко Маринов - кандидат за народен представител от "Демократична България"

Предизборен диспут по БНТ 1 на тема: „Решенията, които предлагат кандидатите, за излизане от енергийната криза и антиинфлационните мерки, които биха въвели, за да спрат обедняването“.

Според жребия на Централната избирателна комисия в студиото са: Симеон Славчев от ПП „МИР“, Георги Георгиев от "Възраждане", Цветозар Захариев от НФСБ, Георги Неделчев от „Български съюз за директна демокрация“.

От "Глас народен" отказаха участие.

"Още от деня": Калоян Паскалев - кандидат за народен представител от ПП "БТР-България на труда и разума"

"Гласовете на България": Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за Бургаски регион посетиха днес Поморие и разговаряха с местните рибари. В Музея на солта в курортния град се срещнаха с търговското аташе на посолството на Украйна. Борисов коментира и икономическата ситуация в страната ни.

"Гласовете на България": Демократична България официално представи кандидатите си за народни представители в Благоевград. Съпредседателят Атанас Атанасов и водачът на листата Иван Димитров се ангажираха в следващия парламент да продължат борбата с корупцията, модернизацията в здравеопазването и да осигурят достойни пенсии за възрастните.

"Гласовете на България": “Сигурност и стабилност” - с този девиз започна предизборната обиколка на партия "Движение за права и свободи" в област Русе. Нейният лидер Мустафа Карадайъ посети село Смирненски, община Ветово, където представи кандидат-депутатите в Русенския регион, както и водача на листата за Русе - Ализан Яхова.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад