Избори 2022 - 29.09.2022

Избори 2022 - 29.09.2022
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Денят започва": Проф. Румен Гечев - кандидат за народен представител от КП "БСП за България"

"Денят започва": Божидар Божанов - кандидат за народен представител от КП "Демократична България - Обединение"

"Денят започва": Волен Сидеров - кандидат за народен представител от ПП "Атака"

"Още от деня": Георги Неделчев - кандидат за народен представител от ПП “Български съюз за директна демокрация“ (БСДД)

"Гласовете на България": Движението за права и свободи закри кампанията си в село Дагоново, община Белица. Пред членове и симпатизанти лидерът на движението Мустафа Карадайъ отново подчерта убеждението си, че само ДПС има опита и експертизата да стабилизира държавата. Той обяви, че е време в управлението да се завърнат майсторите в политиката.

"Гласовете на България": „Българска социалдемокрация – Евролевица“ в края на предизборната си кампания си постави като задача да спре кризата - с икономически екип от най-големите български макроикономисти. По думите им те са разработили програма, която да изведе България от последното място и да я покаже отново на световните пазари.

"Гласовете на България": От "Продължаваме промяната" отново напомниха за своите идеи и цели пред съмишленици и последователи с аудиовизуално представяне пред Българската банка за развитие. Те призоваха събралите се хора да гласуват за тях, за да бъде гарантирано, че започнатите промени в България ще бъдат продължени.

"Гласовете на България": Коалиция “Демократична България - Обединение” закри предизборната си кампания във Варна с атрактивно издигане на балон на входа на Морската градина. Водачът на листата за Варна Атанас Атанасов призова избирателите да бъдат активни и да гласуват в неделя.

"Гласовете на България": „Изправи се, България“ закри официално политическата си предизборна кампания. От партията приканиха хората и бизнеса да се изправят срещу корупцията, измамните схеми и да не плащат надписани фактури за ток и парно. Формацията поиска отново пълна ревизия на предходните управления и припомни, че идва зимата на нашето недоволство.

"Гласовете на България": От партия "Възраждане" канят бащата на валутния борд Стив Ханке и негов екип да направят анализ за рисковете и ползите от въвеждане на еврото. Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов. Той се обяви против влизането на страната във валутния съюз без широк обществен дебат и национален консенсус.

В рубриката „Това съм аз“ ви представяме Кристиана Стоянова от листата на “Демократична България - Обединение” във Варна. Тя е само на 30 години, но влиза в политиката, защото иска промени в образователната система у нас. Младата жена е категорична, че ще се бори срещу корупцията и ще работи за създаване на условия младите хора да останат в страната ни.

Българите в Италия ще могат да упражнят правото си на глас в 26 секции, като обикновено най-много са гласуващите в Милано. На изборите през 2021 година са пуснали бюлетини между 4100 и 4500 души, като броят на избирателите е намалявал. Посолството ни в Рим организира и вота в Малта.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад