Избори 2022 - 09.09.2022

Избори 2022 - 09.09.2022
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Денят започва": Мария Колева - кандидат за народен представител от ПП "Правото"

"Още от деня": Никола Иванов - кандидат за народен представител от ПП "Национално движение "Единство"

Предизборен диспут по БНТ 2 на тема: „Отражението на войната в Украйна върху икономиката и енергетиката на България: проблеми и решения. Наложителните мерки за подобряване на социалната политика и здравеопазването, както и политиките за по-добро образование: насърчаване на културата и подобряване на околната среда".

Участници в диспута: Мартин Николов от "Български национален съюз "Нова демокрация", Иво Иванов от "Русофили за възраждане на отечеството" и Елена Нонева от коалиция „Справедлива България“.

"Гласовете на България": 9-ти септември да стане ден на националното помирение. Това предлагат от партия "Българска социалдемокрация - Евролевица". Според лидера Алексадър Томов само единни и помирени можем да се справим с предизвикателствата на обновяващия се свят.

"Гласовете на България": В Шумен лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и водач на листата за района заяви, че в България има кризи и тежки проблеми за преодоляване. Пред активисти и симпатизанти на движението той говори за това, че разрешаването им не става с реваншизъм и омраза.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад