Избори 2024: Резултатът

Цялото предаване
В предаването
Всички броеве

В 19:00 ч. в ефира на БНТ 1, както и чрез стрийм във всички онлайн канали на Българската национална телевизия, започва „Избори 2024: Резултатът“ с водещи Бойко Василев и Аделина Радева в студиото на БНТ в София и Добрина Чешмеджиева директно от Брюксел.

Екипът на БНТ в белгийската столица ще покаже как гласува Европа – Добрина Чешмеджиева ще бъде в кулоарите на Европейския парламент с анализатори, чието мнение се чува в Европа, а Десислава Апостолова, кореспондентът на БНТ в евроинституциите, от сърцето на Европейския парламент информира за актуалните резултати от всяка страна членка на Европейския съюз и търси коментара за тях на европейските политици.

Специалните пратеници и сътрудниците на БНТ във Франция, Германия, Италия, Централна Европа, Румъния и Гърция анализират какво се случва в тези държави и по какъв път ще отведат Европа.

От модерното и високотехнологично Студио 5 на БНТ Бойко Василев и Аделина Радева ще покажат най-точно и бързо на зрителите първите данни от екзитпол проучванията и резултатите от паралелното преброяване на най-авторитетните социологически агенции „Галъп интернешънъл“ и „Алфа Рисърч“. Репортерите на БНТ следят реакциите на политиците в партийните щабове, както и обработката на гласовете в избирателните комисии в страната.

Част 1
Цялото предаване
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад