Колцентровете и екстрадираните в Германия млади българи - гледайте в "Следите остават" на 17 февруари от 22:00 ч. по БНТ 1

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

На 17 февруари, петък, от 22:00 ч. по БНТ 1 в предаването „Следите остават“ зрителите на обществената телевизия ще видят втората част от разследването на журналистката Богдана Лазарова за схемата за измама в част от колцентровете за финансово инвестиране, базирани в България, които присвояват парични средства от чужди граждани и ги източват през офшорни сметки. Вече 15 български младежи, работили в такива колцентрове, са екстрадирани, разследвани и съдени в Германия за финансови измами в организирани престъпни групи.

Във втората част от разследването на единственото телевизионно предаване за разследваща журналистика у нас – „Следите остават“ по БНТ 1 – става ясно, че това е само началото на процес, който може да стане лавинообразен.

Пред камерата на Българската национална телевизия застават за първи път немските прокурори, които сочат, че България е ръководният център за Европа на тази огромна организация, която обхваща държави по целия свят – от САЩ, през Европа, Балканите, Русия и Грузия, до Азия.

Как започва разплитането на колцентровете за финансови измами, колко платформи се разследват и какво казват немските прокурори, още колко български младежи ще бъдат екстрадирани и съдени в Германия, както и кой стои на върха на тази финансова пирамида?

Гледайте втората част от разследването на Богдана Лазарова в предаването „Следите остават“ – на 17 февруари, петък, от 22:00 ч. след „Панорама“ по БНТ 1. Първата част от разследването можете да си припомните в сайта на Българската национална телевизия ТУК


Последвайте „Следите остават“ във Facebook и YouTube

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад